DE HARDLOPERS IN DE
(PETRO)CHEMIE BRANCHE

lacterus smoothflex
TAURUS RVS MO M/T

Inwendig gegolfde RVS slang met RVS omvlechting, geschikt voor gasvormige en vloeibare media, die evt. chemisch agressief, corrosief of van zeer hoge of lage temperatuur zijn.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
POLAR PTFE RVS

Gladde PTFE slang met RVS omvlechting, geschikt voor hoogwaardige toepassingen in de voedsel-, cosmetische-, farma-, en biologische-industrie.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
SATURN EPDM Ω/T SD

Rubber chemicaliën zuig- persslang geschikt voor polaire oplosmiddelen en chemicaliën zoals, alcohol, aldehyden, ketonen, zuren en basen.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
SATURN UPE Ω/T SD

Rubber UPE chemicaliën zuig- persslang volgens EN 12115 geschikt voor een veelvoud aan chemicaliën zoals de meeste industriële zuren, alkalies en oplosmiddelen.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
SATURN PTFE Ω/C SD PREMIUM

Universele zuig- persslang volgens EN 12115 met naadloze binnenbuis van PTFE, geschikt voor de meeste chemicaliën en solventen. Bestand tegen hoge temperaturen, te gebruiken als verbinding tusssen pijpen en vaste installaties.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
MERCUR SPIR Ω/T SD

Rubber olie- en benzinebestendige zuig- persslang volgens EN 12115, geschikt voor transport van koolwaterstoffen met een aromatengehalte tot maximaal 50%.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
COMPOTEC PTFE 300 NANOTECH HD 16

De superieure chemisch inerte kwaliteit van fluorpolymeren maakt COMPOTEC® PTFE-slangen ideaal voor het transport van een breed scala aan zeer gevaarlijke chemicaliën.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
COMPOTEC VAPORCHEM LD 5

COMPOTEC® VAPORCHEM is een meerlaagse thermoplastische slang vervaardigd uit Polypropyleen, polyethyleen en polyester films en polypropyleenweefsels.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
COMPOTEC BLH HD 16

COMPOTEC® BLH-bodembeladingsslang is een sterke, robuuste slang met lage rek, geschikt voor de meest veeleisende toepassingen zoals laadarmen en slangtorens.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
ATLAS EN 6134 Ω/T D PREMIUM

Rubber hogedruk stoomslang volgens EN ISO 6134/2A. De uit CIIR (chlorobutyl) naadloos geextrudeerde, homogene binnenwand geeft deze stoomslang een zeer lage permeabiliteit (lager dan bij een EPDM stoomslang).

LEES VERDER
lacterus smoothflex
TRIX SUPER

Ozon en UV bestendige rubber persslang geschikt voor transport van lucht, koud en heet wateren lichte chemicaliën onder extreme omstandigheden als koude, hitte, hogere druk etc.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
CASTOR ISO 7751 Ω/T

Uitermate flexibele rubber ozon- en weersbestendige multipurpose slang met naadloze homogene binnenwand, geschikt voor transport van lucht, stikstof, koud en warm water en lichte chemicaliën.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
BELINDA AIR Ω/T PREMIUM

Flexibele rubber persluchtslang geschikt voor perslucht, water en niet agressieve producten in een brede range van industriële toepassingen. Met geleidende binnen- en buitenwand.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
DRY BREAK KOPPELINGEN

Dry Disconnect ( DDC ), Dry break en Dry Link snelkoppelingen zijn met de hand te (ont-)koppelen zonder dat er lekkage op kan treden, vanwege speciaal vormgegeven “hose- en tankunits”, resp. adapters en couplers met vlakke, flatface kleppen.

LEES VERDER

RVS EN TEFLON
SLANGEN

Teflon PTFE chemieslangen

De PTFE-chemieslangen met teflon zijn geschikt voor hoogwaardige toepassingen in de voedings-, cosmetische-, farmaceutische- en biologische industrie. Deze slangen zijn eveneens verkrijgbaar met een beschermende omvlechting in roestvrij staal. Ze zijn geschikt voor zeer hoge temperaturen.

RVS chemieslangen

De roestvrijstalen chemicaliënslangen zijn geschikt voor zowel gasvormige als vloeibare media, zelfs als deze chemisch agressief, corrosief, of zeer hoge of lage temperaturen hebben. Deze roestvrijstalen chemicaliënslangen zijn ook verkrijgbaar zonder omvlechting, met dubbele omvlechting en in een extra flexibele uitvoering.

HULP NODIG VAN EEN EXPERT?

Onze experts staan klaar om je te helpen! Je kunt de experts bereiken door te bellen naar +32 3 303 71 24 of laat een belverzoek achter.

Naar contact
Contact Team Memeber