WELKE DIENST JE OOK NODIG HEBT, WIJ KUNNEN HET BIEDEN

COMPOSIETCENTRUM

Vanuit onze vestiging te Stabroek, Antwerpen, voorzien wij onze wereldwijde klanten van composietslangen. Het gebruik van composietslangen is het meest efficiënte antwoord, op de transportbehoeften over weg en water, van vloeistoffen in de chemische en petrochemische industrie.

Lees Meer
services-image

24/7 SERVICE

Heeft u een acute storing en moeten slangen en koppelingen direct vervangen worden? U kunt ons ook buiten kantooruren bereiken op nummer: +31 (0)53 5728785. Met onze spoedprocedures organiseren wij een snelle levering of reparatie.

Lees Meer
services-image

TESTCERTIFICATENSYSTEEM

Voor iedere slang een uniek geboortecertificaat met alle vereiste informatie. Certificaten zijn voor u altijd online toegankelijk en beschikbaar via ons klantspecifieke portaal. Slangen zijn eenvoudig te vervangen, wanneer u het unieke certificaatnummer aan ons doorgeeft.

Lees Meer
services-image

TESTEN OP LOCATIE

Bij Mees van den Brink België bieden we testen op locatie aan voor slangen en assemblages. Dit stelt onze klanten in staat om hun systemen te laten testen en valideren zonder dat ze hun installaties hoeven te verplaatsen. Onze ervaren technici komen ter plaatse om de benodigde tests uit te voeren, wat zorgt voor een efficiënte en kosteneffectieve oplossing.

Lees Meer
services-image

HULP NODIG VAN EEN EXPERT?

Onze experts staan klaar om je te helpen! Je kunt de experts bereiken door te bellen naar +32 3 303 71 24 of laat een belverzoek achter.

Naar contact
Contact Team Memeber