HET MEEST EFFICIËNTE
ANTWOORD

Service

MEEST UITGEBREIDE EN GEVARIEERDE
ASSORTIMENT COMPOSIETSLANGEN

Mees van den Brink België, biedt het meest uitgebreide en gevarieerde assortiment composietslangen voor een uiterst breed scala aan toepassingen. Nauwkeurig vervaardigde eindfittingen completeren het assortiment.

Afhankelijk van de toepassing kunnen wij verschillende types slangen leveren met een temperatuurbereik variërend van – 200°C tot + 200°C en met drukwaarden van 10, 15 en tot 40 bar. De composietslangen zijn gevoerd met hoogwaardige Polypropyleen (PP) of Nanotec PTFE, waardoor de slang uitstekend bestand is tegen oplosmiddelen, chemicaliën, zuren, harsen en op aardolie gebaseerde producten.

Wij kunnen de slangen leveren met zowel een droge (afdichting via manchet) als ook met een natte persing (afdichting via 2 componenten verlijming). Desgewenst kunnen wij ook slangen leveren met een speciale custom opbouw.

Service

MEEST EFFICIËNTE OPLOSSING

TESTEN EN
CERTIFICEREN

Onze slangen zijn voorzien van alle laatst actuele Type Approvals, daarnaast zijn wij als bedrijf ISO 9001:2015, ILENT en SIR gecertificeerd. Composietslangen worden geleverd met een testcertificaat, hierin staat de maximale werkdruk en testdruk. En specifiek bij composietslangen meten we de lengte van de slang voor, tijdens en na het druktesten. De gemeten doorgangsweerstand wordt gemeten en vermeld.

Mees van den Brink biedt u de mogelijkheid om jaarlijks dit drukcertificaat van uw slangen te vernieuwen middels een jaarlijkse her-certificering. Wij kunnen dit op onze eigen locaties, maar wij kunnen ook middels ons mobiele testteam bij u ter plaatse on site keuren.

HULP NODIG VAN EEN EXPERT?

Onze experts staan klaar om je te helpen! Je kunt de experts bereiken door te bellen naar +32 3 303 71 24 of laat een belverzoek achter.

Naar contact
Contact Team Memeber