OVERMEES VAN DEN BRINK

Al bijna 50 jaar is Mees van den Brink een toonaangevende leverancier van slangen, koppelingen en appendages, zowel op nationaal als internationaal niveau. Met 15 vestigingen in 7 landen zijn we in staat om klanten door heel Europa te voorzien van kwaliteitsproducten en service.

MEER DAN SLANGEN EN TOEBEHOREN

Door onze grote voorraad met meer dan 50.000 slangen, koppelingen en toebehoren zijn wij in staat om snel te leveren. Bij al onze producten krijgt u vaktechnisch advies en ook voor slangen op maat kunt u terecht bij Mees van den Brink. Uiteraard verzorgen wij ook de uitvoering van periodieke testen en de bijbehorend certificaten.

TECHNEUTENVOOR TECHNEUTEN

Voor elke vraag hebben wij een productspecialist ter beschikking. Onze ervaren professionals zijn gericht op het vinden van oplossingen, die aansluiten op de praktijksituatie en uw behoeften. Dat is voor ons klantgerichtheid in de praktijk.

 

SNELLELEVERING

Bestelt u voor 15.00 uur? Met ons ijzersterk logistiek systeem zijn wij in staat om binnen 24 uur te leveren. Heeft u de producten de volgende dag vóór een specifieke tijd nodig? Laat ons, tijdens het plaatsen van de bestelling, weten wat uw wensen zijn en wij gaan het voor u regelen.

HULP NODIG VAN EEN EXPERT?

Onze experts staan klaar om je te helpen! Je kunt de experts bereiken door te bellen naar +32 3 303 71 24 of laat een belverzoek achter.

Naar contact
Contact Team Memeber