DE HARDLOPERS IN DE
TRANSPORT BRANCHE

lacterus smoothflex
STRATOS Ω/T D

Rubber cementsilo- en veevoederpersslang geschikt voor de doorvoer van zeer abrasieve materialen zoals: cement, zand, veevoeders, etc.

Bekijk meer
lacterus smoothflex
STRATOS FOOD SUPER Ω/C D

Rubber levensmiddelen-persslangmet 7mm dikke witte slijtlaag, geschikt voor de doorvoer van abrasieve materialen.

Bekijk meer
lacterus smoothflex
SATURN EPDM Ω/T SD

Rubber chemicaliën zuig- persslang geschikt voor polaire oplosmiddelen en chemicaliën zoals, alcohol, aldehyden, ketonen, zuren en basen.

Bekijk meer
lacterus smoothflex
SATURN UPE Ω/T SD

Rubber UPE chemicaliën zuig- persslang volgens EN 12115 geschikt voor een veelvoud aan chemicaliën zoals de meeste industriële zuren, alkalies en oplosmiddelen.

Bekijk meer
lacterus smoothflex
MERCUR SPIR Ω/T SD

Rubber olie- en benzinebestendige zuig- persslang volgens EN 12115, geschikt voor transport van koolwaterstoffen met een aromatengehalte tot maximaal 50%.

Bekijk meer
lacterus smoothflex
MERCUR DROPHOSE FLEX Ω SD

Gegolfde rubber olie- en benzinebestendige zuig- persslang, geschikt voor transport van koolwaterstoffen met een aromatengehalte tot maximaal 50%.

Bekijk meer
lacterus smoothflex
COMPOTEC OIL SD 14

COMPOTEC® OIL is een thermoplastische slang met meerdere lagen, gemaakt van polypropyleen, polyethyleen en polyesterfolie en polypropyleenweefsel, met een weerbestendige en slijtvaste buitenmantel van polyvinyl gecoat polyesterweefsel.

Bekijk meer
lacterus smoothflex
COMPOTEC PTFE SD 14

De superieure chemisch inerte kwaliteit van fluorpolymeren maakt COMPOTEC® PTFE-slangen ideaal voor het transport van een breed scala aan zeer gevaarlijke chemicaliën.

Bekijk meer
lacterus smoothflex
DRY BREAK KOPPELINGEN

Dry Disconnect ( DDC ), Dry break en Dry Link snelkoppelingen zijn met de hand te (ont-)koppelen zonder dat er lekkage op kan treden, vanwege speciaal vormgegeven “hose- en tankunits”, resp. adapters en couplers met vlakke, flatface kleppen.

Bekijk meer

EEN DIEPGAANDE KENNIS EN ERVARING OMTRENT
DE TRANSPORT BRANCHE

Bij Mees van den Brink beschikken we over specialisten op het gebied van tank- en silotransport, zodat we u kunnen adviseren over een kwalitatief, veilig, vooruitstrevend en efficiënt pakket aan slangen en koppelingen.

Alle specificaties van de slangen en koppeling zijn vervaardigd volgens de Europese richtlijnen. Voor elk vraagstuk in de tank- en silotransport kunnen wij een flexibele oplossing bieden.

HULP NODIG VAN EEN EXPERT?

Onze experts staan klaar om je te helpen! Je kunt de experts bereiken door te bellen naar +32 3 303 71 24 of laat een belverzoek achter.

Naar contact
Contact Team Memeber