EEN GEAVANCEERDE EN
VOORUITSTREVENDE LASAFDELING

Service

VAN ONTWERP TOT ASSEMBLAGE
WIJ REALISEREN HET

Dagelijks staan onze lassers in contact met onze specialisten, zodat we de meest efficiënte oplossingen voor onze klanten kunnen aanbieden. Bovendien worden onze lasproducten grondig getest om ervoor te zorgen dat onze projecten voldoen aan de veiligheidsnormen, waardoor wij de hoogste kwaliteit kunnen waarborgen. Indien u een tekening heeft die u wilt laten realiseren, neem dan nu contact op met een van onze experts.

Service

Performing
under pressure

WIJ STREVEN NAAR DE
HOOGSTE EFFICIËNTIE

Bij Mees van den Brink hechten we veel belang aan een georganiseerde werkomgeving. Onze lassers starten de dag met een dagstart. Tijdens deze dagstart evalueren ze de voorbije dagen en voeren ze voortdurend verbeteringen door om de efficiëntie op de afdeling te verhogen.

Met behulp van de X-matrix stellen we langetermijndoelen op, wat helpt bij het verwezenlijken van verbeterinitiatieven. Dankzij dit voortdurende proces kunnen we kwaliteit waarborgen en zelfs de meest complexe projecten tot een goed einde brengen. Kortom: samen werken we aan een innovatieve en vooruitstrevende lasafdeling, met als uiteindelijk doel het hoogst mogelijke resultaat te leveren aan onze klanten.

HULP NODIG VAN EEN EXPERT?

Onze experts staan klaar om je te helpen! Je kunt de experts bereiken door te bellen naar +32 3 303 71 24 of laat een belverzoek achter.

Naar contact
Contact Team Memeber