DE HARDLOPERS IN DE
LANDBOUW BRANCHE

lacterus smoothflex
SPIRO SD

Kunststof zuig- persslang met stalen spiraal voor industrie en landbouw. Geschikt voor zuigen en licht persen van drinkwater, vuil water, gier, lichte chemicaliën, vruchtensappen, wijn en alcoholhoudende dranken tot 20%.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
CYGNUS

Transparante kunststof compressorslang geschikt voor lucht, water en lichte chemicaliën. Geproduceerd van ftalaten-vrij zacht PVC in levensmiddelenkwaliteit.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
ADARA EPDM Ω/CL SD

Rubber zuig- persslang voor industriële toepassingen zoals o.a. (heet) water en (hete) lucht. Electrische eigenschappen: Type Ω/CL (Cover & Liner) geleidende buiten- en binnenwand (R < 106 Ω)

LEES VERDER
lacterus smoothflex
ADARA LIGHTFLEX SD

Rubber zuig- persslang voor industrie en landbouw in extra flexibele uitvoering. Geschikt voor transport van (vuil) water, gier en niet- agressieve vloeistoffen.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
APOLLO SUPERFLEX 2 SPECIAAL SD

Uiterst flexibele Medium Duty kunststof zuig- en persslang voor industrie, landbouw en op reinigingsauto’s. Geschikt voor transport van (vuil) water, gier en lichte chemicaliën (ook als tankwagenslang).

LEES VERDER
lacterus smoothflex
DELTA SD

Light Duty flexibele kunststof zuig- en persslang voor industrie en landbouw. Geschikt voor irrigatie, zuigen en licht persen van (vuil) water, meststoffen, zuren, insecticiden, wasmiddelen, als beschermslang voor kabels in de grond, etc.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
CANOPUS M D

Plat oprolbare kunststof persslang geschikt voor o.a. water, bronbemaling, lichte chemicaliën, etc. Ook geschikt als beschermslang.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
BATUS D

Platoprolbare geribde rubber persslang geschikt voor transport van o.a. water, perslucht etc. Uitermate geschikt als werfkompressorslang.

LEES VERDER

VAN PLATOPROLBARE SLANGEN
TOT MESTSLANGEN

Onze zuig- en persslangen zijn uitstekend geschikt voor het opzuigen of verpompen van bijvoorbeeld vloeibare mest. De spiraal zorgt ervoor dat de slang onder vacuüm niet knikt. Deze slangen hebben een kleine buigradius en zijn verkrijgbaar in zowel rubber als kunststof. Bij Mees van den Brink kunt u ook terecht voor volledig geassembleerde gierslangsets.

Naast onze standaard gierslangen zijn ook onze plat oprolbare water- en gierslangen populair in ons assortiment. Deze plat oprolbare waterpersslangen zijn ideaal voor beregeningsinstallaties op uw velden. De slangen zijn gemakkelijk op een haspel te rollen en eenvoudig in gebruik. Vindt u niet precies wat u zoekt? Neem dan nu contact op met een van onze specialisten; zij helpen u graag verder.

HULP NODIG VAN EEN EXPERT?

Onze experts staan klaar om je te helpen! Je kunt de experts bereiken door te bellen naar +32 3 303 71 24 of laat een belverzoek achter.

Naar contact
Contact Team Memeber