DE HARDLOPERS VOOR DE
LEVENSMIDDELENBRANCHE

lacterus smoothflex
LACTERUS SMOOTHFLEX 16 SD

Rubber levensmiddelen zuig- persslang geschikt voor dierlijke en plantaardige oliën en vetten, melkproducten, frisdranken, vruchtensappen en alcohol. Met ftalaten-vrije binnenwand, getest conform 1907/2006/CE (REACH).

Bekijk meer
lacterus smoothflex
LACTERA SMOOTHFLEX D

Rubber levensmiddelen persslang geschikt voor dierlijke en plantaardige oliën en vetten, melkproducten, frisdranken, vruchtensappen en alcohol. Met ftalaten-vrije binnenwand.

Bekijk meer
lacterus smoothflex
LACTERUS DROPHOSE FLEX SD

Drophose slangen garanderen altijd een buigradius van één keer de inwendige diameter van de slang. Geschikt voor drinkwater, wijn, bier, vruchtensap, alcohol houdende dranken tot 92% en vet houdende producten.

Bekijk meer
lacterus smoothflex
LACTERUS HD GLIDETECH FLEX ST SD

Extra flexibele zuig- en persslang van topkwaliteit met lage permeatie geschikt voor wijn en sterke drank. Slang getest volgens de belangrijkste normen voor materialen materialen die met levensmiddelen in aanraking komen (FCM – Reg. (CE) 1935/2004).

Bekijk meer
lacterus smoothflex
LACTERUS UPE SD

Rubber levensmiddelen zuig- persslang volgens EN 12115 met UHMWPE binnenwand. Geschikt voor dierlijke en plantaardige oliënen vetten, melkproducten, frisdranken, vruchtensappen en alcohol houdende dranken tot 92%.

Bekijk meer
lacterus smoothflex
BIOWASH FOOD

Rubber levensmiddelen stoom / heetwater slang, geschikt voor verzadigde stoom, met een maximale werkdruk van 6 bar bij een temperatuur van 165 °C. en geschikt voor heet water met een maximale werkdruk van 20 bar bij een temperatuur van 100 °C.

Bekijk meer
lacterus smoothflex
ALTAIR WASH FOOD D

Rubber stoom / heetwaterslang geschikt voor verzadigd stoom met een maximale werkdruk van 7 bar bij een temperatuur van 165 °C en geschikt voor heet water met een maximale werkdruk van 20 bar bij een temperatuur van 100 °C.

Bekijk meer

50 JAAR ERVARING IN DE
levensmiddelenbranche

Onze specialisten geven u graag advies voor een juiste keuze die aansluit op uw unieke proces en/of vraagstuk. De materialen NR, PTFE, PU, NBR, IIR Butyl of EPDM worden doorgaans geselecteerd voor levensmiddelenslangen. Ons ervaren salesteam staat klaar om u te adviseren over de meest optimale slang of koppeling. We beschikken over een uitgebreide voorraad en kunnen bovendien snel maatwerkproducten leveren.

Dankzij onze specialisten, engineeringafdeling, lasafdeling en montagehallen kunnen wij u voorzien van unieke maatwerkproducten.

HULP NODIG VAN EEN EXPERT?

Onze experts staan klaar om je te helpen! Je kunt de experts bereiken door te bellen naar +32 3 303 71 24 of laat een belverzoek achter.

Naar contact
Contact Team Memeber