DE HARDLOPERS IN DE
BRANDWEER BRANCHE

lacterus smoothflex
CLUSTER P D

Flexibele en slijtvaste platoprolbare brandweer-, industrie- en landbouwslang. Opgebouwd uit EPDM rubber met polyester garen en uitwendig met polyurethaan slijtlaag. Bestand tegen extreme kou en hitte. Sterk en duurzaam.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
BATUS D

Platoprolbare geribde rubber persslang geschikt voor transport van o.a. water, perslucht etc. Uitermate geschikt als werfkompressorslang.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
CLUSTER N D

Lichtgewicht platoprolbare bouw- en industrieslang. Opgebouwd uit hoogwaardig EPDM met 2 lagen polyester omvlechting. Ook flexibel bij lage temperaturen, geschikt voor heet water. Verouderings- en weersbestendig.

LEES VERDER
lacterus smoothflex
DSP KOPPELINGEN

Bij Mees van den Brink BVBA hebben we symmetrische, zelfdichtende DSP halfkoppelingen die bestemd zijn voor brandweerslangen-en installaties. Een groot voordeel van DSP koppelingen is dat er geen spansleutel gebruikt hoeft te worden om een dichte vergrendeling te creëren.

LEES VERDER

DIEP EN BREED ASSORTIMENT MET O.A.
BRANDWEERSLANGEN OP ROL

Bij Mees van den Brink vindt u betrouwbare brandweerslangen voor een paraat brandweerkorps. Onze slangen voldoen uiteraard aan alle wettelijke normen voor brandweermaterieel. Bovendien kunnen de brandweerslangen uitgerust worden met storz-, guillemin- en dsp koppelingen, waarbij de slang gebendeld kan worden. Wij bieden ook diverse maten aan, variërend van 1,5 duim tot 4 duim.

Deze brandweerslangen zijn niet alleen geschikt voor brandbestrijding, maar ook multifunctioneel inzetbaar. Zo kunnen ze dienen voor waterafvoer op bouwplaatsen en het besproeien van gewassen. In de meeste gevallen leveren wij binnen 24 uur, en tijdsleveringen zijn eveneens mogelijk.

Indien u niet zeker weet welke slangen of koppelingen u nodig heeft, geen zorgen! Het team van technisch specialisten op onze verkoop binnendienst bij Mees van den Brink staat voor u klaar.

HULP NODIG VAN EEN EXPERT?

Onze experts staan klaar om je te helpen! Je kunt de experts bereiken door te bellen naar +32 3 303 71 24 of laat een belverzoek achter.

Naar contact
Contact Team Memeber