Mees Van Truck
TRANSPORT

Voor het laden en lossen beschikken we over uiterst flexibele gladde en gegolfde pers- en zuigpersslangen van hoogwaardige rubberkwaliteit. Onze premium slangen kenmerken zich door een spiegelgladde binnenwand voor een optimale doorstroming. In ons uitgebreid assortiment vindt u transportslangen en koppelingen die geschikt zijn voor elk type medium.

Lees meer
Mees Van Truck
(PETRO)CHEMIE

Bij Mees van den Brink beschikken we over 50 ervaring in de (petro)chemiesector. Al onze chemieslangen worden vervaardigd volgens de Europese richtlijnen en worden geleverd met een keurings- en testcertificaat. In onze moderne montage- en testafdelingen worden onze slangen voorzien van pershulzen, (speciale) veiligheidsklemschalen of op maat gemaakte koppelingen.

Lees meer
Mees Van Truck
LEVENSMIDDELEN

Bij Mees van den Brink vindt u gecertificeerde slangen, koppelingen en op maat gemaakte producten. Wij leveren slangen die voldoen aan de eisen van zowel de voedselindustrie als de farmaceutische industrie. Onze slangen zijn grondig getest en gecertificeerd volgens de meest recente richtlijnen.

Lees meer
Mees Van Truck
INDUSTRIËLE REINIGING

Industriële reiniging vereist deskundigheid, waarbij hoogwaardig materiaal een essentiële factor is. Mees van den Brink is specialist in slangen en koppelingen van alle formaten voor industriële reiniging.

Lees meer
Mees Van Truck
BOUW & CONSTRUCTIE

Mees van den Brink heeft flink wat ervaring met omvangrijke projecten, zowel in nieuwbouw als renovatie. Voor de bouw- en constructiesector voorzien wij voornamelijk van duurzame beton- en cementslangen.

Lees meer
Lees meer

HULP NODIG VAN EEN EXPERT?

Onze experts staan klaar om je te helpen! Je kunt de experts bereiken door te bellen naar +32 3 303 71 24 of laat een belverzoek achter.

Naar contact
Contact Team Memeber